“Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en wij laten onze klanten vol trots onze nieuwe website bezoeken!”

Niels Langenhuysen

Niels Langenhuysen

Cassonade

april 2017

In de zoektocht naar een geschikt internetbureau hebben wij uit alle mogelijke kandidaten een selectie van drie internetbureaus gemaakt. Met deze drie internetbureaus, waaronder RB-Media, hebben wij een verkennend gesprek gehad om te kijken of het bureau en de talenten daarvan pasten bij Cassonade. Het borgen van onze wensen en behoeftes in de nieuwe website speelden hierin een belangrijke rol.

Na deze kennismakingsronde hadden wij het beste gevoel bij RB-Media. Mede door het jonge en dynamische bedrijf, goede technische adviezen, inzichten en open houding hebben wij onze website door RB-Media laten bouwen. Na het ventileren van het gewenste beeld van hoe de website er volgens ons uit zou moeten zien, aangevuld met tips en ideeën vanuit RB-Media, is het resultaat om trots op te zijn.

Na het gereedkomen van de website is het nog niet klaar. Tijdens het vullen van de website merk je soms dat er zaken op een andere manier wellicht toch wat beter werken. Geen probleem, na kort contact met het ontwikkelteam van RB-Media wordt dit vaak direct opgepakt en doorgevoerd.

Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en wij laten onze klanten vol trots onze nieuwe website bezoeken!

Niels Langenhuysen
Cassonade

terug naar de vorige pagina
Enthousiast geworden? Plan een vrijblijvende kennismaking met RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions