Niels Langenhuysen - Cassonade.nl

Referentie
Niels Langenhuysen

Niels Langenhuysen

Projectmanager, Cassonade

Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en wij laten onze klanten vol trots onze nieuwe website bezoeken!

Een verkennend gesprek

In de zoektocht naar een geschikt internetbureau hebben wij uit alle mogelijke kandidaten een selectie van drie internetbureaus gemaakt. Met deze drie internetbureaus, waaronder RB-Media, hebben wij een verkennend gesprek gehad om te kijken of het bureau en de talenten daarvan pasten bij Cassonade. Het borgen van onze wensen en behoeftes in de nieuwe website speelden hierin een belangrijke rol.

Aanvullende wensen werden direct opgepakt en doorgevoerd

Na deze kennismakingsronde hadden wij het beste gevoel bij Internetbureau RB-Media uit Breda. Mede door het jonge en dynamische bedrijf, goede technische adviezen, inzichten en open houding hebben wij onze website door RB-Media laten ontwikkelen. Na het ventileren van het gewenste beeld van hoe de website er volgens ons uit zou moeten zien, aangevuld met tips en ideeën vanuit RB-Media, is het resultaat er één om trots op te zijn.

Na het gereedkomen van de website is het nog niet klaar. Tijdens het vullen van de website merk je soms dat er zaken op een andere manier wellicht toch wat beter werken. Geen probleem, na kort contact met het ontwikkelteam van RB-Media wordt dit vaak direct opgepakt en doorgevoerd.

Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en wij laten onze klanten vol trots onze nieuwe website bezoeken!

De door RB-Media geleverde diensten bij dit website ontwikkeling project:

Samen werken aan een future proof oplossing?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!