“RB-Media zal u versteld doen staan van hun input en de kwaliteit van werken aan de door u gewenste producten.”

John van Montfort

John van Montfort

Vieou.com

juni 2013

Na jaren zaken gedaan te hebben met programmeurs uit het buitenland heeft Vieou.com afgelopen jaar de stap gemaakt om een programmeur in Nederland te zoeken. Na een korte zoektocht op het internet kwamen wij bij RB-Media uit. Het eerste telefoontje met één van de eigenaren (Teun van Eil) gaf ons een zeer posieve indruk van deze organisatie, waardoor we een kennismakingsgesprek gepland hebben. Tijdens dit gesprek kwam duidelijk naar voren dat RB-Media niet een traditioneel online media bedrijf is. We vonden RB-Media vanaf dit eerste gesprek veel flexibeler dan we in het verleden gewend waren, de wens van ons als klant stond meer dan ooit centraal. We gaven aan dat het een samenwerking zou moeten worden tussen het reclamebureau waar we reeds mee werkte (P&P Company Beek), iets wat door RB-Media aangemoedigd werd.

Nadat Vieou.com een eerste Functioneel Ontwerp opgesteld had voor de online marketingsite Pictyou.com en een corporate site Vieou.com, kwam RB-Media direct met verbeteringen die hout snijden. Deze aanpassingen kunnen op korte en lange termijn meer rendement opleveren, een verschil wat in de tienduizenden euro’s loopt. Ook de samenwerking tussen RB-Media en P&P Company verliep vlot, wat ik begrepen heb is er zelfs een individuele samenwerking tussen deze partijen uit voortgekomen, om maar iets te zeggen over de flexibiliteit van RB-Media.

Er werdt een deadline gesteld die niet gehaald werd, omdat onze bank te laat was met de aan te leveren data met betrekking tot het online betalen, RB-Media trof geen enkele blaam. RB-Media heeft tot op het uur nauwkeurig een tijdstabel uitgezet die perfect is opgevolgd en nageleefd. Als u een nieuwe programmeur zoekt wil ik u een advies geven: neem de telefoon, bel met Teun van Eil en geef uw wensen aan. RB-Media zal u versteld doen staan van hun input en de kwaliteit van werken aan de door u gewenste producten.

Vieou.com is na dit project zeker van zin om de samenwerking met RB-Media voor lange tijd voort te zetten en alle door Vieou Corporate Venturing ontwikkelde online producten door RB-Media te laten produceren.

terug naar de vorige pagina
  John van Montfort
Enthousiast geworden? Plan een vrijblijvende kennismaking met RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions