Anneke Reijerse - Tekstschrijver

Referentie
Anneke Reijerse

Anneke Reijerse

Directeur, Anneke Reijerse Tekst!

Mijn verwachtingen waren hooggespannen maar werden zelfs nog overtroffen!

Reactie 2014: Super goede service!

Als tekstschrijver werk ik regelmatig samen met RB-Media. Omdat ik hun werk ken, was de keuze snel gemaakt: RB-Media kreeg de opdracht mijn website annekereijersetekst.nl te vernieuwen. Mijn verwachtingen waren hooggespannen maar werden zelfs nog overtroffen.

RB-Media verraste mij met een heel goed ontwerp, een zeer vlotte ontwikkeling en een super goede service. Wat voor vraag ik ook had, met 1 telefoontje werd het voor me opgelost.

Mijn website is inmiddels in de lucht en ik word bedolven met complimentjes. Rudy, Teun, Mike, Mario en de anderen: Bedankt!

Reactie 2015: Leads vanuit mijn website!

Ik ben nog steeds zeer tevreden over de website die RB-Media voor mij heeft gemaakt. Wijzingen kan ik heel eenvoudig zelf in het CMS invoeren, hierdoor blijft de site altijd up to date. Regelmatig krijg ik offerte-aanvragen binnen via mijn website, die vaak leiden tot nieuwe opdrachten. Als ik dat vertel aan andere zzp’ers zijn ze verbaasd (en een beetje jaloers) omdat het bij hen niet zo werkt. Maar dat is dus de kracht van een goede website!

De door RB-Media geleverde diensten bij dit website ontwikkeling project:

Samen werken aan een future proof oplossing?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!