Portfolio

Wulterkens Clothing webshop

Wulterkens Clothing webshop

Wulterkens Clothing is hip, out of the box en onderscheidend. Niet alleen staat het merk voor kwaliteit,  ook wordt er gelet op originaliteit. Wulterkens streeft naar unieke designs waar een ieder zich in kan vinden, zich mee kan uiten en onderscheiden.

Over de klant

Wulterkens Clothing is hip, out of the box en onderscheidend. Niet alleen staat het merk voor kwaliteit,  ook wordt er gelet op originaliteit. Wulterkens streeft naar unieke designs waar een ieder zich in kan vinden, zich mee kan uiten en onderscheiden. Zo ook worden Wulterkens producten ethisch verantwoord geproduceerd.

Wat deed RB-Media?

RB-Media ontwikkelde voor Wulterkens Clothing de volledige nieuwe responsive Magento webshop. Deze webshop functioneert daardoor ook uitstekend op smartphones, tablets en netbooks.

Responsive Magento webshop Wulterkens Clothing

De verschillende productlijnen van Wulterkens worden binnen deze nieuwe webshop op een overzichtelijke manier aan bezoekers van de webshop gepresenteerd. Merkbeleving en een top productpresentatie stonden bij de ontwikkeling van deze webshop centraal.

Datum
maart 2014

Klant aan het woord
Edwin Wulterkens

Geleverd
Webshop ontwikkeling
Mobiele websites & apps

Delen

Opgeleverd project

Het ontwerp

Homepage

Wulterkens Women

Wulterkens Men

Productpagina

Enthousiast geworden? Plan een vrijblijvende kennismaking met RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions