Portfolio

Hotel Nassau Breda

Hotel Nassau Breda

Hotel Nassau Breda is een unieke hotelbelevenis op historische katholieke bodem waar vroeger sober geleefd werd. Dit vormt een prachtig contrast met de luxueuze services en faciliteiten, want ze geloven bij Hotel Nassau dat geen gast ongevoelig is voor de onschuldige én schuldige geneugten van het leven.

Over de klant

Voor wie alles uit het leven wil halen is slapen een zonde. De gasten komen niet naar Hotel Nassau Breda om te slapen, maar om dromen te beleven. Hemelse kamers, een prachtige ambiance, zondige feesten, engelachtige bediening en een culinair heiligdom met de toepasselijke naam ‘Liefdegesticht’.

Hotel Nassau Breda is van oorsprong een uitgebreid complex van diverse rijksmonumenten in één van de oudste straten van Breda. Ontdek de historie van deze bijzondere locatie. Hotel Nassau Breda brengt haar gasten continu in verleiding om te genieten van het beste wat hiernumaals te bieden heeft.

Wat deed RB-Media?

RB-Media ontwikkelde voor Hotel Nassau de complete nieuwe maatwerk website. De website is door ons zo ontworpen dat deze perfect aansluit bij de unieke beleving die binnen het hotel is gecreëerd. De bijzondere sfeer en de kleurpaletten uit het hotel komen daardoor volledig terug binnen het website ontwerp.

Datum
augustus 2017

Geleverd
Website ontwikkeling
Mobiele websites & apps

Delen

Opgeleverd project

Het ontwerp

Homepage

Rooms & suites

Room

Confessions

Enthousiast geworden? Plan een vrijblijvende kennismaking met RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions