Portfolio

Buster Bouwcontrol

Buster Bouwcontrol

Gaat u bouwen? Dan streeft u naar de hoogste kwaliteit en een vlotte realisatie binnen de geplande tijd en kosten. Buster Bouwcontrol coördineert het totale bouwproces. Ze bieden bouwmanagement, bouwtoezicht en beheer en onderhoud. Tijdens iedere fase van het bouwproject zorgen zij ervoor dat u grip houdt op planning, kwaliteit en budget.

Over de klant

Vanaf de initiatieffase tot en met de nazorg- en onderhoudsfase. Buster Bouwcontrol werkt op een efficiënte, proactieve en pragmatische manier. Hun opdrachtgevers zijn overheden, bedrijven, onderwijsinstellingen, zorgaanbieders, corporaties, aannemers, projectontwikkelaars, verenigingen en beleggers.

Wat deed RB-Media?

RB-Media ontwikkelde voor Buster Bouwcontrol uit Tilburg de complete nieuwe maatwerk website. Op deze website staan de diensten bouwmanagement, bouwtoezicht en beheer & onderhoud centraal. Daarnaast worden tal van succesvol gerealiseerde projecten op een fraaie manier aan website bezoekers gepresenteerd.

We werken binnen deze website ook met verschillende invalshoeken/klantgroepen waardoor de bijbehorende diensten snel en eenvoudig terug te vinden zijn. Denk hierbij aan woningbouw, kantoren, industrie, overheid, onderwijs en zorg.

Datum
september 2017

Geleverd
Website ontwikkeling
Mobiele websites & apps

Delen

Opgeleverd project

Het ontwerp

Homepage

Dienst

Project

Nieuws

Enthousiast geworden? Plan een vrijblijvende kennismaking met RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions