Portfolio

Paleo Meal

Paleo Meal

Waar je maar wilt Paleo kunnen eten: dat was de wens die Maria van Rooij begin 2016 kreeg. Dat was toen nog niet mogelijk.. en zie daar: het idee voor Paleo Meal was geboren!

Over de klant

Nadat Maria zich in 2016 enkele maanden volledig op de Paleo keuken had gestort kwam er een periode waarin er minder tijd was om zelf lange tijd in de keuken te staan en dagelijks Paleo maaltijden te bereiden. Op zoek naar gezonde en al gekookte maaltijden kwam ze erachter dat deze er in Nederland nog helemaal niet waren. Met haar ervaring in de foodindustrie en in de logistiek & supply chain dacht ze: maar dat kan IK wel opzetten!

Tijdens haar onderzoek heeft ze diverse partijen benaderd om mee samen te werken. Meerdere mensen zijn geïnspireerd geraakt om mee te willen werken aan de "Paleo Meal Challenge" en er is ondertussen een professionele keuken die de Paleo maaltijden kookt. Ook werkt Maria samen met mensen uit de Paleo wereld die nog meer weten over de oorsprong en samenstelling volgens het originele Paleo concept. Samen maken zij voor jullie heerlijke Paleo Meals!

Wat deed RB-Media?

RB-Media ontwikkelde de volledige maatwerk maaltijd bestellen webshop voor Paleo Meal. Vanaf het voortraject is door ons intensief meegedacht over de beste oplossingen op het gebied van zowel het bestellen als het verzenden. Omdat er verse maaltijden worden bereid die direct door heel Nederland zijn te bestellen waren er een aantal logistieke uitdagingen waar een passende oplossing voor moest worden bedacht.

Op dit moment is het mogelijk om vanuit de webshop elke dag van de week verse maaltijden te bestellen uit een wekelijks wisselend menu. Deze maaltijden worden vervolgens op woensdag en vrijdag bij klanten door heel Nederland thuisbezorgd.

Website ontwikkeling Paleo Meal Breda

Datum
januari 2018

Geleverd
Website ontwikkeling
Webshop ontwikkeling
Mobiele websites & apps
Zoekmachine marketing

Delen

Opgeleverd project

Het ontwerp

Homepage

Gerecht

Bijgerechten

Contact

Enthousiast geworden? Plan een vrijblijvende kennismaking met RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions