Nieuws

RB-Media aanwezig bij Kick-off West-Brabant werkt met Talent!

Jean-Paul - Operationeel directeur

Geschreven op 30 oktober 2020

Donderdag 29 oktober werd in Het Turfschip in Etten-Leur de kick-off gehouden van het meerjarenprogramma 'West-Brabant werkt met Talent'. Onder leiding van dagvoorzitter Jack van Gelder werd met een aantal experts uit de wereld van sport, wetenschap, onderwijs en overheid gesproken over talentontwikkeling. Als betrokken werkgever uit de regio West-Brabant was RB-Media gevraagd aan te sluiten bij het tafelgesprek.

Vanwege de huidige situatie waren er geen aanwezigen fysiek op locatie, maar konden de ruim 100 deelnemers het evenement online volgen. Met onder andere voorzitter bestuur van Regionaal Werkbedrijf Marcel Willemsen, Ruben Jongkind (oud Hoofd Talentontwikkeling van Ajax) en hoogleraar Marc van der Meer aan tafel werden er verschillende onderwerpen besproken op het gebied van de ontwikkeling van talent. Wat kunnen we leren van de aanpak vanuit topvoetbal voor de arbeidsmarkt? Hoe zet je mensen in de eigen kracht? En welke visie kunnen we als regio West-Brabant hierin meenemen? Daarnaast werden er vragen besproken die gesteld werden vanuit het digitale publiek.

Meer informatie over het meerjarenprogramma 'West-Brabant werkt met Talent' vind je op de website van Regio West-Brabant.

(Foto's: Boost Productions)

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie