Project

Nieuwe websites Tom Dumoulin en Wilco Kelderman online!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 3 juli 2015

Wilco Kelderman (Team Lotto NL-Jumbo) en Tom Dumoulin (Team Giant-Alpecin) zijn twee Nederlandse wielrenners. Beide renners zijn nog erg jong en staan aan het begin van een veelbelovende carrière. Wilco en Tom hebben de afgelopen twee jaar op het hoogste niveau al zeer aansprekende resultaten behaald en nemen deel aan de Tour de France die op 4 juli start in Utrecht.
Over Tom Dumoulin en Wilco Kelderman

Wilco Kelderman wist al top 5 plaatsen te rijden in etappes tijdens de Ronde van Spanje en de ronde van Italië. Tijdens zijn deelname aan de ronde van Italië van 2014 wist hij een knappe zevende plaats in het eindklassement te bemachtigen. In de ronde van Spanje van 2014 wist hij in het algemeen klassement ook in de top 15 te eindigen. Op jonge leeftijd won Wilco al jongerenklassementen van vele grote koersen. Een belofte voor de toekomst!

Tom Dumoulin won recent zowel de proloog als de tijdrit in de ronde van Zwitserland en wist ook een knappe derde plek in het eindklassement van deze ronde te behalen. Daarnaast wist ook hij op jonge leeftijd al diverse jongerenklassementen winnend af te sluiten.

Beide renners nemen deel aan de Tour de France die op 4 juli start in Utrecht. Van Tom Dumoulin en Wilco Kelderman wordt direct veel verwacht in de eerste etappe van deze Tour. Deze tijdrit lijkt beide renners goed te liggen. Wilco won een week voor de start van de tour het NK tijdrijden en Tom won in de voorbereiding op de tour zowel de proloog als de tijdrit in de ronde van Zwitserland.

Bekijk het project!

Wat deed RB-Media?

Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van deze nieuwe websites was het centraliseren van alle beschikbare content die door Wilco en Tom via de diverse Social media kanalen met de wereld wordt gedeeld. Als fan van één van beide renners heb je momenteel weer genoeg aan het bezoeken van de officiële fanwebsite om op elk moment van de dag op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom deze renner.

Eerder ontwikkelde RB-Media al de websites voor onder andere:

  • Robert Gesink
  • Steven Kruijswijk
  • Lars Boom
  • Marianne Vos
  • Bart Brentjens


Daarnaast werden door RB-Media ook websites ontwikkeld voor het Olympisch Mountainbike Racing Team, skiër Maarten Meiners en K1 fighter Alistair Overeem. Binnen de portfolio items in bovenstaande lijst leest u meer over het concept achter deze websites. Neem voor meer informatie daarover gerust contact met ons op.

Uiteraard zijn de websites van Wilco Kelderman en Tom Dumoulin binnenkort terug te vinden in het portfolio binnen onze website. Wij wensen alle renners die deelnemen aan de Tour de France enorm veel succes!

Vragen over website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie