Nieuws

Nieuwe website voor Trifier uit Rijen!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 24 maart 2016

Trifier is een advies- en trainingsbureau voor zorg en welzijn. Trifier werkt landelijk en internationaal voor grote en kleine instellingen in de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, verstandelijk gehandicaptenzorg, ouderenzorg en algemene ziekenhuizen.

Door de combinatie van ervaring en kennis uit de praktijk, onderzoek en samenwerking met diverse kennispartners en zorginstellingen in binnen- en buitenland, zorgen ze voor altijd up-to-date ontwikkeltrajecten die aansluiten bij actuele thema’s en wetgevingen.

Wat deed RB-Media?
RB-Media ontwikkelde voor Trifier uit Rijen de complete nieuwe responsive maatwerk website. Op deze website werken we met meerdere invalshoeken en paden waardoor bezoekers altijd snel de juiste content kunnen vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan actuele thema's in de zorg die direct gekoppeld zijn aan de daarbij passende trainingen en opleidingen van Trifier.

Daarnaast kunnen website bezoekers direct een keuze maken voor individuele ontwikkeling, team ontwikkeling en organisatie ontwikkeling. Ook vanuit die paden komen website bezoekers direct uit bij de daarbij passende trainingen en opleidingen van Trifier. Met behulp deze goede content strategie en de inzet van actuele elementen zoals klantreferenties en blogs ontstaat voor bezoekers een gebruiksvriendelijke website met duidelijke, naar conversie sturende, paden.

Klik HIER om de website te bekijken!

Vragen over website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie