Nieuws

Enthousiaste referentie van een tevreden klant: Losning ICT!

Robert - Project- & Kwaliteitscoördinator

Geschreven op 28 februari 2019

Tevreden klant aan het woord! Rene Schreuders, directeur van Losning ICT uit Hendrik-Ido-Ambacht, vertelt over de samenwerking met RB-Media.

Wat ons enorm aanspreekt in RB-Media is hun kennis van online marketing en de vertaalslag die ze daarmee maken naar een prachtige en functionele website!

Bekijk het project!

Strategische sessies over ons merkverhaal en onze doelgroep

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 2010 hebben wij alleen focus op onze klanten gehad. Onze website was dus enorm verouderd en paste totaal niet meer bij hoe wij momenteel werken en wat we online willen uitstralen. Daarbij willen we als ICT partner uiteraard ook online gevonden worden voor onze diensten.

Door middel van een aantal strategische sessies met het team van RB-Media hebben we inzichtelijk gekregen wat belangrijke items op onze website moeten zijn. Er is een duidelijk stappenplan om tot resultaat te komen en dat doet RB-Media gewoon heel goed. Ze hebben veel kennis van online marketing en helpen je te focussen op wat wél werkt online.

Prima service, ook na de oplevering van onze website

Daarbij is de communicatie met RB-Media goed en snel. Feedbackpunten worden snel besproken en opgepakt en ook voor vragen zijn ze goed bereikbaar. Dit hebben we ook gemerkt na de oplevering van onze website. Tijdens het vullen van het CMS zijn ze continu voor ons beschikbaar geweest. En ook nu nog worden vragen snel beantwoord.

Doordat er continu met je wordt meegedacht, is het erg prettig om RB-Media als online partner te hebben!

Meer klantverhalen lezen?

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere klanten met internetbureau RB-Media? Bezoek dan onze referentie pagina!

Vragen over website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Robert

Project- & Kwaliteitscoördinator

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie