Project

Nieuwe website voor Raffel uit Breda!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 10 april 2020

RB-Media ontwikkelde de nieuwe website voor telecomprovider Raffel uit Breda. Uiteraard is ook bij deze website gedacht aan mobiele bezoekers, waardoor hij ook op tablets en smartphones prima functioneert én scoort.

Raffel is de persoonlijke provider voor bedrijven als het gaat om telefonie, internet, hosting en cloud. Al meer dan tien jaar staan zij op eigen benen en zijn ze het juiste adres voor bedrijven die graag persoonlijk advies willen. Door innovatief te blijven loopt Raffel vooruit op de grote spelers, met meer functionaliteit en slimme technieken. 

We adviseren iedereen eens te kijken naar het mooie Pulse platform wat door Raffel zelf is ontwikkeld. Een fraaie feature van dit platform is Pulse Meet voor videovergaderingen. Met een onbeperkt aantal deelnemers en veilig gehost op een eigen netwerk in Nederland is dit een prima alternatief voor Zoom en Microsoft Teams.

Bekijk hier onze andere projecten

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie