Project

Nieuwe website voor parachutistenvereniging Skydive ENPC!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 1 oktober 2018

RB-Media ontwikkelde voor ENPC de complete nieuwe maatwerk website inclusief uitgebreide online boekingsmodule. Uiteraard is deze website ook weer volledig responsive waardoor hij ook op tablets en smartphones prima functioneert.

Parachutistenvereniging Skydive ENPC (de Eerste Nederlandse Parachutisten Club) vind je tussen Breda en Roosendaal op Breda Airport. Je kunt bij ENPC terecht voor alles wat te maken heeft met parachutespringen. Al ruim 70 jaar wordt er dagelijks met passie gesprongen! Skydive ENPC is opgericht in 1948 en is daarmee de oudste en meest ervaren club van Nederland.

Bekijk het project!

Wat deed RB-Media?

RB-Media ontwikkelde voor parachutistenvereniging Skydive ENPC uit Breda/Roosendaal de complete nieuwe maatwerk website inclusief uitgebreide online boekingsmodule. Binnen deze website staan het boeken van een tandemsprong, het volgen van een opleiding en het boeken van een showsprong centraal.

Het technische team van RB-Media koppelde het bestaande dropzonze manager systeem van ENPC aan de nieuwe website waardoor deze beide systemen nu prima samenwerken en alle boekingen kunnen verwerken. De hoogste sensatie van Brabant verdient online uiteraard ook een stuk beleving. Met behulp van video, afbeeldingen, verdieping en een stuk historie laten we deze unieke beleving online alvast beginnen.

Het online marketing team is tijdens het ontwikkeltraject nauw betrokken geweest en ondersteunt deze klant ook na de livegang van het project bij het verder realiseren van haar online doelstellingen.

Vragen over website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie