Nieuws

Nieuwe website NAC Street League!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 20 november 2015

NAC Street League is dé straatvoetbalcompetitie van Breda. De competitie wordt georganiseerd voor de groepen 7 en 8 van Bredase basisscholen (NAC Junior Street League), jongens van 12 tot en met 16 jaar (NAC Street League) en meiden van 12 tot en met 16 jaar (NAC Ladies Street League).

Elke basisschool, wijk of dorp in de gemeente Breda kan deelnemen met een eigen team. Het trapveldje uit de wijk wordt als stadion gebruikt tijdens thuiswedstrijden. Niet alleen tijdens de wedstrijden kunnen deelnemende teams punten verdienen. Een team pakt ook extra punten door het bijwonen van workshops en het uitvoeren van (maatschappelijke) buurtbijdrages.

Greetje Derks: “Dit project toont de maatschappelijke betrokkenheid van RB-Media én de binding met onze club en de stad Breda.

Wat deed RB-Media?
RB-Media ontwikelde de complete nieuwe maatwerk responsive website. De website heeft een jonge doelgroep en wordt daarom ook bovengemiddeld vaak geopend vanaf smartphones en tablets. Hier is tijdens de ontwikkeling van deze website uiteraard goed rekening mee gehouden.

Op de website wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen de drie verschillende competities. Dit zijn de NAC Junior Street League, de NAC Ladies Street League en de NAC Street League.

Per competitie zijn alle belangrijke zaken zoals het wedstrijdprogramma, de deelnemende teams, uitslagen, standen, spelersprofielen, buurtbijdrages en spelregels terug te vinden. Daarnaast is er ruimte voor het laatste nieuws en de actiefoto's die tijdens wedstrijden worden gemaakt.

Op de homepage worden elke week de RB-Media topscorer van de week en de RB-Media speler van de week bekend gemaakt.

Klik HIER voor meer informatie over dit project!

Vragen over website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie