Project

Nieuwe website voor Losning ICT uit Hendrik Ido Ambacht!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 28 februari 2019

RB-Media ontwikkelde voor Losning ICT uit Hendrik-Ido-Ambacht de complete nieuwe maatwerk website. Uiteraard is deze website ook weer volledig responsive waardoor hij ook op tablets en smartphones prima functioneert.

Losning is een gewaardeerde ICT partner voor bedrijven uit Zuid-Holland, Noord-Brabant, Zeeland, Noord-Holland en Utrecht. Ze denken van a tot z mee over de indeling van jouw ICT infrastructuur en Cloud werkplek, maar staan ook klaar als het om een enkel segment zoals VoIP of een security test gaat.

Bekijk het project!

Wat deed RB-Media?

Binnen deze nieuwe website staan de verschillende diensten van Losning ICT centraal. Voordat we begonnen met het grafische traject van deze maatwerk website zijn we gestart met twee interactieve sessies waarin we samen met het team van Losning ICT het merkverhaal en de buyer persona's volledig in kaart hebben gebracht. Dit bracht zowel de klant als ons team tot heldere inzichten waarmee we de website nog beter konden aansluiten op de doelgroep en doelstellingen van Losning ICT.

Op basis van dit voortraject en een uitgebreide doelgroep analyse werden de diensten databeveiliging, cloud werkplek en totaalbeheer centraal gezet binnen de website. De overige oplossingen van Losning ICT zijn uiteraard ook terug te vinden binnen deze website. Daarnaast is er alle ruimte voor nieuws, referenties en alle website onderdelen die bijdragen aan een soepele klantenservice voor de klanten van Losning ICT.

Vragen over website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag