Nieuws

Nieuwe website voor Lead2Deal uit Breda!

Geschreven op 22 januari 2017

Lead2Deal gelooft in de kracht van verbinding tussen mensen. Ze organiseren bijeenkomsten om kennis en kennissen met elkaar te delen. Dit doen ze onder hun eigen naam, maar zeker ook voor anderen. Lead2Deal presenteert zich als een organisch netwerk dat actief is met mensen uit bedrijfsleven, onderwijs & onderzoek, start up ondernemers en overheden.

Wat deed RB-Media?
RB-Media ontwikkelde voor Lead2Deal uit Breda de volledige maatwerk website. Op deze website staat het aanbod van events dat door lead2Deal wordt georganiseerd centraal. RB-Media koppelde het ticketingsysteem Ticketflow aan deze website. Ticketflow is ontwikkeld door CM uit Breda en ontzorgt in het volledige proces rondom ticketing. Per evenement kunnen via de website nu eenvoudig tickets worden besteld.

Rondom de events worden veel foto's videos ontwikkeld. Uiteraard kunnen deze zaken ook eenvoudig op de website worden geplaatst en door bezoekers worden bekeken.

Klik HIER voor meer informatie over dit project!

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie