Nieuwe website voor Dongen Pallets!

Project
Rudy

Geschreven op 24 april 2020

RB-Media ontwikkelde onlangs voor Dongen Pallets een nieuwe maatwerk website. De website voor de innovatieve producent van houten pallets, exportkisten en industriële verpakkingen is tot stand gekomen na verschillende strategische sessies met de klant. Uiteraard is de website geheel responsive en geoptimaliseerd voor gebruik op mobiel en tablet.

Sinds 1962 is Dongen Pallets de innovatieve producent van houten pallets, exportkisten en industriële verpakkingen. In zes decennia ontwikkelde het familiebedrijf zich tot toonaangevende speler in houten pallets en verpakkingen. En in duurzaamheid!

Als totaalleverancier met drie slagvaardige business units - Production, Inspection & Repair en Packaging - levert Dongen Pallets je alle expertise en ervaring voor je logistieke uitdagingen. Het bedrijf produceert houten pallets, exportkisten en industriële verpakkingen, inspecteert en repareert pallets en staat je terzijde met industriële houten verpakkingen.

Bekijk het project!

Website ontwikkeling Dongen Pallets

Website ontwikkeling Dongen Pallets

Website ontwikkeling Dongen Pallets

Website ontwikkeling Dongen Pallets

Website ontwikkeling Dongen Pallets

Bekijk hier onze andere projecten

Ik sta voor je klaar! Rudy

Directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
RB-Media goes Goes: samenwerking met Zeeuwse AddMark | RB-Media Nieuws RB-Media goes Goes: samenwerking met Zeeuwse AddMark
Stichting Betrokken Ondernemers | RB-Media Nieuws RB-Media trotse partner van stichting Betrokken Ondernemers.