Project

Nieuwe website voor Dongen Pallets!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 24 april 2020

RB-Media ontwikkelde onlangs voor Dongen Pallets een nieuwe maatwerk website. De website voor de innovatieve producent van houten pallets, exportkisten en industriële verpakkingen is tot stand gekomen na verschillende strategische sessies met de klant. Uiteraard is de website geheel responsive en geoptimaliseerd voor gebruik op mobiel en tablet.

Sinds 1962 is Dongen Pallets de innovatieve producent van houten pallets, exportkisten en industriële verpakkingen. In zes decennia ontwikkelde het familiebedrijf zich tot toonaangevende speler in houten pallets en verpakkingen. En in duurzaamheid!

Als totaalleverancier met drie slagvaardige business units - Production, Inspection & Repair en Packaging - levert Dongen Pallets je alle expertise en ervaring voor je logistieke uitdagingen. Het bedrijf produceert houten pallets, exportkisten en industriële verpakkingen, inspecteert en repareert pallets en staat je terzijde met industriële houten verpakkingen.

Bekijk het project!

Bekijk hier onze andere projecten

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag
Kennismaking met Rootnet (deel 2) | RB-Media Artikel Nieuws Kennismaking met Rootnet: deel 2