Nieuws

Referentie Niels Langenhuysen - Cassonade.nl

Geschreven op 4 april 2017

RB-Media ontwikkelde de volledige website voor Cassonade uit Waddinxveen. Cassonade is in 2008 opgericht als projectmanagementbureau. In een team van gedreven en passionele professionals werken zij dagelijks met veel toewijding en betrokkenheid aan ontwerp- en interieursconcepten, turrn-key huisvestingsprojecten en complete kantoor- en winkelinrichtingen.

We ontvingen van Niels Langenhuysen van Cassonade.nl een positieve referentie over de samenwerking met RB-Media. Niels: "In de zoektocht naar een geschikt internetbureau hebben wij uit alle mogelijke kandidaten een selectie van drie internetbureaus gemaakt. Met deze drie internetbureaus, waaronder RB-Media, hebben wij een verkennend gesprek gehad om te kijken of het bureau en de talenten daarvan pasten bij Cassonade.

Na deze kennismakingsronde hadden wij het beste gevoel bij RB-Media uit Breda. Mede door het jonge en dynamische bedrijf, goede technische adviezen, inzichten en open houding hebben wij onze website door RB-Media laten ontwikkelen. Na het ventileren van het gewenste beeld van hoe de website er volgens ons uit zou moeten zien, aangevuld met tips en ideeën vanuit RB-Media, is het resultaat om trots op te zijn.

Na het gereedkomen van de website is het nog niet klaar. Tijdens het vullen van de website merk je soms dat er zaken op een andere manier wellicht toch wat beter werken. Geen probleem, na kort contact met het ontwikkelteam van RB-Media wordt dit vaak direct opgepakt en doorgevoerd.

Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en wij laten onze klanten vol trots onze nieuwe website bezoeken!"

Klik HIER voor de volledige referentie.

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie