Project

Nieuwe website voor B-SideRats uit Breda!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 31 maart 2020

RB-Media ontwikkelde voor B-SideRats uit Breda de nieuwe website. Uiteraard is ook deze website weer volledig responsive waardoor hij ook op tablets en smartphones prima functioneert.

B-SideRats is het best bezochte supportersplatform van NAC Breda. De oorsprong van de B-SideRats ligt eind jaren '90, maar door de jaren heeft het platform een flinke verandering ondergaan. Met meer dan 40.000 unieke bezoekers en ruim 2,5 miljoen pageviews per maand is het de belangrijkste online community voor NAC-supporters. 

Bekijk het project!

Over B-SideRats

Met meer dan 40.000 unieke bezoekers en dik tweeënhalf miljoen pageviews per maand is B-SideRats.nl tegenwoordig een grote online community voor NAC-supporters. Het gezelschap kent zijn oorsprong ruim 20 jaar geleden en heeft sindsdien qua bezetten veel veranderingen ondergaan, maar het doel blijft hetzelfde: het brengen van nieuws en actualiteiten op een zo objectief mogelijke manier. De crew van de B-SideRats bestaat inmiddels uit een man of vijftien en zij doen meer dan het schrijven van nieuwsberichten.

Op de site verschijnen interviews met spelers, foto's van wedstrijden en events, achtergrondverhalen en er worden door het hele jaar heen evenementen georganiseerd voor supporters.

Bekijk hier onze andere projecten

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag