Project

Nieuwe website voor Bart Brentjens!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 20 mei 2015

Bart Brentjens is een Nederlandse mountainbiker en Olympisch kampioen. Bart is tienvoudig Nederlands kampioen mountainbike en werd dat onafgebroken van 2000 tot en met 2007. Bij de eerste Olympische Spelen waar het onderdeel mountainbiken op het programma stond, Atlanta 1996, won Bart direct de gouden medaille. Bij de Olympische Zomerspelen van 2004 in Athene won hij de bronzen medaille.
Wat deed RB-Media?

Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van deze nieuwe website voor Bart Brentjens was het centraliseren van alle beschikbare content die door Bart via de diverse Social media kanalen met de wereld wordt gedeeld. Als fan van Bart Brentjens heb je momenteel weer genoeg aan het bezoeken van de officiële fanwebsite om op elk moment van de dag op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Naast de website van Bart Brentjens ontwikkelden we eerder al de websites voor Robert Gesink, Marianne Vos, Steven Kruijswijk en Lars Boom. Binnen de portfolio items van Lars Boom en Marianne Vos lees je meer over het concept achter deze websites.

Bekijk het project!

Vragen over website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie