Project

Nieuwe website voor AMA Residence uit Andalusië, Spanje!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 8 oktober 2018

RB-Media ontwikkelde de nieuwe maatwerk website voor AMA Residences uit Andalusië met onder andere een uitgebreide virtual tour!

Wil je genieten van een flinke dosis luxe, meerdere restaurants en zwembaden, gratis WiFi en avondentertainment? Het AMA Residences Andalucia resort in het zuiden van Spanje heeft het allemaal in huis! Het complex heeft een rustige ligging in een groene omgeving en grenst aan een 27-holes golfbaan. In de directe omgeving vind je daarnaast enkele winkeltjes, bars en restaurants. Op ca. 2,5 km vind je een zandstrand, met een privé gedeelte voor gasten van het resort.

Wat deed RB-Media?

Bij de start van dit project hebben we samen met het AMA Residences team een aantal strategische sessies georganiseerd waarin we de doelstellingen en de doelgroepen voor dit project in kaart hebben gebracht. Dit deden we onder andere door middel van doelgroepanalyses en internationale zoekwoordonderzoeken.

Op basis van deze informatie werd vervolgens een maatwerk webdesign ontwikkeld wat volledig aansluit bij de beleving en wensen van de doelgroep. Vanuit het team van RB-Media waren professionals op het gebied van strategie, design, marketing en development betrokken bij dit project.

Op deze website vind je als bezoeker alle informatie over het resort en de appartementen en villa's die hier aangekocht kunnen worden. Door gebruik te maken van video, fotografie en onder andere een interactieve virtual tour krijgen website bezoekers het gevoel dat ze online al door de appartementen en villa's kunnen wandelen.

Vragen over website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie