Project

Nieuwe website voor Allinco VCS uit Breda!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 26 januari 2017

Slim vergaderen! Allinco VCS levert oplossingen voor effectief en visueel samenwerken. Binnen deze oplossingen is er ruimte voor zowel zakelijke als onderwijs gerichte toepassingen. Allinco VCS levert altijd een totaaloplossing op het gebied van visual collaboration.
Wat deed RB-Media?

RB-Media ontwikkelde voor Allinco VCS de volledige maatwerk website. Omdat we ook de vorige website voor deze klant al hadden ontwikkeld konden we in een voortraject goed in kaart brengen waar de behoeften van zowel de klant als de website bezoekers lagen. Op basis van een aantal goede gesprekken met het team van Allinco VCS en de ervaringen vanuit het verleden is een fraaie nieuwe website ontwikkeld.

Binnen deze website sturen we website bezoekers binnen 2 kliks naar het juiste product. Dit hebben we kunnen realiseren door zowel de doelgroepen als de toepassingen van de producten van Allinco VCS vooraf goed in kaart te brengen.

De website is volledig adaptief ontwikkeld. Mede door de keuze voor een verticaal menu kunnen we per resolutie een optimale weergave van de website mogelijk maken en komen de videos die Allinco VCS heeft laten ontwikkelen ook het beste tot hun recht.

Vragen over website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag