Project

Nieuwe website voor Ad Ballon uit Breda!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 22 oktober 2015

Ad Ballon is een professioneel ballonvaartbedrijf gevestigd te Breda en voert vaarten uit door het hele land. In de afgelopen decennia hebben duizenden mensen een ballonvaart bij hen gemaakt en zijn ze in meer dan 30 verschillende landen met een luchtballon actief geweest.
Wat deed RB-Media?

RB-Media ontwikkelde voor Ad Ballon de complete nieuwe maatwerk responsive website. Eerder ontwikkelde we ook al de vorige website voor dit mooie Bredase bedrijf. Op de nieuwe website staat de presentatie van de verschillende ballonvaarten centraal, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.

Naast de ballonvaarten is er op de website ruimte voor de ruime historie van Ad Ballon en informatie over onder andere de vloot en de piloten. Daarnaast zijn er tientallen ballonverhalen terug te vinden op de website. Verhalen over wereldwijde wedstrijden, geslaagde recordpogingen, speciale ballonvaarten etc. Uiteraard kunnen er via de website ook tickets worden besteld voor de verschillende aangeboden ballonvaarten.

Bekijk het project!

Vragen over website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie