Project

Nieuwe website voor CVT Keukens!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 13 februari 2014

Eind 2013 nam CVT Keukens contact op met RB-Media met het verzoek een nieuwe website voor de CVT formule te ontwerpen. Aan de hand van de bestaande huisstijl van de CVT formule, en de duidelijk geformuleerde wensen, werd door ons begonnen aan het grafische ontwerp van de website.
Wat deed RB-Media?

In totaal werden ruim 15 verschillende pagina's voor deze website ontworpen. De technische ontwikkeling van de website werd bij een vaste partner op dit gebied ondergebracht. De uiteindelijke live versie van deze website wijkt mede daardoor iets af van de door RB-Media opgeleverde ontwerpen. CVT heeft vestigingen in Breda en Tilburg.

Reactie van de klant:
RB-Media heeft door haar flexibiliteit en kunde er mede voor gezorgd dat CVT Keukens snel kon beschikken over een mooie nieuwe website. Dank daarvoor!

Bekijk het project!

Vragen over website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag