Nieuws , Project

Voorbeelden van vacaturewebsites van RB-Media

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 9 september 2020

Online recruitment is voor veel bedrijven de belangrijkste manier om personeel te werven. De wereld van online recruitment is daardoor ook onderhevig aan trends en veranderingen. Niet de minste daarvan werd in augustus gelanceerd: Google for Jobs. Het maakt de optie voor een eigen vacaturewebsite voor bedrijven alleen maar interessanter. De afgelopen periode mocht RB-Media voor een aantal klanten zo'n 'werken bij'-website opleveren, uiteraard geheel geoptimaliseerd voor Google for Jobs.
Websites geoptimaliseerd voor Google for Jobs

In een vroeg stadium heeft RB-Media al voorgesorteerd op de komst van Google for Jobs. De afgelopen maanden hebben wij enkele vacaturesites opgeleverd die bij de lancering van de nieuwe functie van Google direct prominent getoond werken in de zoekresultaten. Nog boven de organische zoekresultaten van grote vacaturebanken als Indeed. Hieronder geven we een aantal voorbeelden.

Wat is Google for Jobs?

Sinds augustus hebben vacaturebanken in Nederland er een flinke concurrent bij: Google for Jobs. De zoekmachine zet hiermee een nadrukkelijke stap in de online recruitment-wereld. In het kort komt de functie neer op het volgende: bij een zoekterm die gerelateerd is aan het zoeken naar een baan, laat Google in een widget bovenaan de pagina de meest relevante vacatures zien die zijn geïndexeerd door Google for Jobs. Het is geen vacaturebank op zichzelf, maar een lijst van vacaturepagina's die zijn geoptimaliseerd voor Google for Jobs. Een prominente plaats dus voor websites die hierop ingericht zijn. Op onze site lees je meer informatie over Google for Jobs.

Werken bij REASeuro

REASeuro is de expert op het gebied van alle vraagstukken waar explosieven een onderdeel van de uitdaging vormen. Het bedrijf uit Riel is 22 jaar geleden begonnen als eerste bedrijf op het gebied van het opsporen van conventionele explosieven (OCE), maar is inmiddels uitgegroeid tot meer dan dat. Zo werkt het bedrijf tevens offshore, is er een eigen Educatie-tak voor opleidingen op het vlak van OCE en biedt men advies op het vlak van Counter Terrorisme en Extremisme (CTER). 

De vacaturewebsite van REASeuro werd geheel in lijn met de brandpage vormgegeven en geoptimaliseerd voor de optimale vindbaarheid van de vacatures, inclusief de optimalisatie voor Google for Jobs. Zo worden de vacatures van REASeuro prominent getoond in de zoekresultaten, al vanaf de lancering van de nieuwe functie van Google.

Neem een kijkje op de vacaturewebsite van RESeuro.

Werken bij Farm Trans

Transportbedrijf Farm Trans uit Zevenbergen is gespecialiseerd in bulk en geconditioneerd transport van voedingsmiddelen op vrijwel iedere locatie in Europa. Zowel over de weg als over water of het spoor. Betrouwbare, snelle en flexibele dienstverlening staan hoog in het vaandel.

In overleg met Farm Trans heeft RB-Media de website vormgegeven in de stijl van het bedrijf en enkele belangrijke functies ingebouwd om het gebruik te optimaliseren. Ook de daarvoor geselecteerde vacatures van Farm Trans worden prominent in Google for Jobs weergegeven en geoptimaliseerd op het gebied van SEO.

Bekijk hier de vacaturewebsite van Farm Trans.

 

Ook op zoek naar personeel?

De wereld van online recruitment ontwikkeld zich in rap tempo. Daarom is het belangrijk om vooruit te kijken en de juiste beslissingen te maken, voor de korte én de lange termijn. Met een vacaturewebsite van RB-Media ben je voorbereid op de ontwikkelingen die nog gaan komen en domineren jouw vacatures de zoekresultaten, nog boven grote spelers als Indeed en Nationale Vacaturebank. Neem daarom vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je de kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Is jouw bedrijf op zoek naar personeel?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie