Nieuws

Tienjarig dienstverband & afscheid stagiairs

Geschreven op 1 juni 2021

Tijdens de jaarlijkse barbecue stond RB-Media dit jaar stil bij een aantal heugelijke momenten. Een jubilaris en twee stagiairs werden in het spreekwoordelijke zonnetje gezet: Designspecialist Eric Houtepen is dit jaar maar liefst tien jaar in dienst, terwijl stagiairs Diederik en Susan aan het einde van hun stageperiode zijn gekomen.
Decennium bij RB-Media

Designspecialist Eric Houtepen vierde onlangs zijn tienjarig jubileum bij RB-Media. Al een decennium lang is hij verbonden aan de Bredase webontwikkelaar, waar hij klanten en zelfs collega's nog altijd in positieve zin verbaast met zijn ontwerpen. Eric is verantwoordelijk voor de ontwerpen op onze websites, waar de grafische vormgeving compleet in stijl van de klant wordt opgeleverd. Met Eric aan boord heeft RB-Media de afgelopen jaren mooie stappen kunnen zetten naar verdere groei, waar we trots op zijn.

Met een 'Walk of fame-ster' heeft Eric compleet in Hollywoodstijl een blijvende herinnering gekregen. Ter hoogte van de Development- en Designafdeling vergezeld Eric zijn broer Mike, die eerder zijn Walk of fame-ster op de werkvloer zag verschijnen. Daarmee heeft RB-Media nu twee broers in dienst die beiden meer dan tien jaar onderdeel uitmaken van het bedrijf, en daar zijn we trots op!

Diederik en Susan

Stagiairs Diederik en Susan nemen afscheid van RB-Media en ook daar werd bij stilgestaan. Diederik, het afgelopen jaar stagiair bij Betacompany, richtte zich met name op zijn afstudeeronderzoek en is dichtbij het officiële afstuderen. Susan heeft zich met name tijdens haar meewerkstage gericht op onze SharePoint-omgeving en daarnaast haar bijdrage geleverd in het werkveld, voor onze Developmentafdeling. 

Wij wensen onze stagiairs veel succes toe gedurende de afronding van hun studie.

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie