Nieuws

RB-Media trotse partner van stichting Betrokken Ondernemers.

Geschreven op 28 maart 2021

RB-Media mag zich sinds kort maatschappelijk partner noemen van de stichting Betrokken Ondernemers Breda. Als partner van de stichting toont RB-Media de betrokkenheid bij de eigen woon- en werkomgeving en levert het jaarlijks zijn bijdrage aan maatschappelijke projecten. De stichting kwam langs om het certificaat "Maatschappelijk Betrokken Bedrijf" aan RB-Media persoonlijk te overhandigen.
Stichting Betrokken Ondernemers

Goed doen, voelt goed. Op zo veel mogelijk gezichten een lach toveren, dat is het doel van Betrokken Ondernemers. Sinds 2009 is de stichting voor Breda actief om het Maatschappelijk Betrokken Ondernemen te stimuleren. Samen verbetert de stichting al jaren de samenwerking en sociale binding tussen bedrijven. Hierdoor verhogen ze de sociale cohesie in Breda. Een prachtig gebaar.

Voldoening en trots

Minimaal één keer per jaar slaan RB-Media en medewerkers van Betrokken Ondernemers de handen in een. Samen gaan ze aan de slag voor een maatschappelijke organisatie. Naast dat de organisatie zelf hier baat bij heeft, krijgt ook RB-Media er veel voor terug. De medewerkers gaan namelijk samen de uitdaging aan: dat versterkt de teamgeest. Daarnaast zorgt meewerken aan het bijzondere project voor een gevoel van voldoening en trots. Trots dat je iets voor een ander hebt kunnen betekenen. Driedubbele winst dus!

Maatschappelijke betrokkenheid

Bij RB-Media staat maatschappelijk betrokken zijn hoog in het vaandel. "We nemen hier graag de tijd voor en vinden het belangrijk voor de samenleving", vertelt Eric Matijsen namens RB-Media. "Niet alleen om het betreffende doel te steunen, maar ook om onze collega's dichter bij elkaar te brengen en ze een trots gevoel te geven. Laatst hebben we bijvoorbeeld ook de paasactie van de stichting TopOp Kids gesteund. Mensen een lach op hun gezicht geven, voelt goed."

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie