Nieuws

Stagiaire Nina neemt in stijl ‘afscheid’ van RB-Media

Geschreven op 28 maart 2021

De stageperiode van SPECO Sportcommunicatie studente Nina Meere bij RB-Media zit erop. Na zeventien weken meewerken op zowel de marketing- als de salesafdeling, is het tijd om even gas terug te nemen. De samenwerking tussen RB-Media en Nina is dusdanig goed bevallen, dat van een definitief afscheid geen sprake is. Na de zomer treedt de studente namelijk parttime in dienst bij het in Breda gevestigde internetbureau.
Meewerken, meewerken en nog eens meewerken

In tegenstelling tot menig andere HBO-studie, is het bij SPECO Sportcommunicatie gebruikelijk om in leerjaar drie een half jaar volledig mee te werken. Geen opdracht, geen onderzoek: de volledige focus ligt op de corebusiness van het bedrijf, zodat studenten kunnen ruiken aan het grote werk en leren hoe het is om fulltime in dienst te zijn. Zo ook Nina, die haar veertig beschikbare uren per week verdeeld heeft over de marketing- en salesafdeling.

Online marketing

Op de online marketingafdeling was Nina een belangrijke kracht voor diverse werkzaamheden. Van pure marketing tot content en klantcontact: haar multifunctionele inzetbaarheid zorgde voor een prettige samenwerking tussen haarzelf en directe collega’s. Inmiddels kan Nina uit de voeten met diverse marketingtools, heeft ze zich verder ontwikkeld in de Nederlandse taal en is ze volgroeid tot een gewaardeerde collega.

Sales

De combinatie met de afdeling sales, waar Nina intensief samenwerkte met commercieel directeur Eric Matijsen, maakte haar stageperiode tot een uitdagende tijd. Als ondersteunende factor heeft Nina veel (nieuwe) klanten leren kennen, waar zij diverse werkzaamheden voor uit heeft mogen voeren.

Parttime aan de slag

Dat een stageperiode loont en kan uitmonden tot een baan, blijkt wel uit het praktijkvoorbeeld dat Nina stelt. RB-Media is verheugd om te kunnen mededelen dat Nina per september 2021 parttime aan de slag gaat op de marketingafdeling, waar zij haar studie kan combineren met werkzaamheden voor de Bredase maatwerk webontwikkelaar.

Nina is bovendien tegen die tijd inzetbaar voor RB-Media’s label RBorne, dat door slimme oplossingen het mogelijk maakt om maatwerk te leveren tegen een scherp tarief.

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie