Nieuws

We verwelkomen Yara bij RB-Media!

01 februari 2017

We verwelkomen Yara bij RB-Media!

Deze week is Yara begonnen met haar stage bij RB-Media. Via dit bericht stelt Yara zich graag even voor.

Wie ben ik?
Mijn naam is Yara Huijbregts, een 19 jarige, derdejaars Communicatie & Multimedia Design studente uit Wagenberg met passie voor creativiteit in allerlei mogelijke vormen.

Waarom een stage bij RB-Media?
Via het project CoderDojo, mede georganiseerd door RB-Media, werd ik gewezen op een vacature die openstond voor een stage online marketing bij RB-Media. Nog geen uur later heb ik gesolliciteerd. Op mijn opleiding leren we enorm veel, maar ik wilde me graag extra verdiepen in de marketing. Iets wat op CMD een redelijk onderbelicht aspect is.

Toen ik eenmaal op gesprek mocht komen voelde ik me direct thuis. Collega’s zijn ontzettend behulpzaam, schromen niet om een grap te maken en ze betrekken je meteen bij de groep.

Wat ga ik doen bij RB-Media?
Omdat ik op CMD zo ontzettend breed ben opgeleid is besloten om mijn stage meer diversiteit te geven dan de oorspronkelijke vacature. Vanaf 30 januari mag ik daarom meerdere taken vervullen bij RB-Media.

Ik wil me tijdens mijn stage bij RB-Media graag verdiepen in alles rondom online- en social media marketing. Daarnaast zou ik graag de vaardigheden verder ontwikkelen die aan bod komen bij direct contact met klanten van het internetbureau. Ook zal ik intensief betrokken worden bij het opstellen en uitwerken van strategieën, voor klanten, maar voornamelijk strategieën voor RB-Media zelf.

Kortom: ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging(en). Wie weet tot binnenkort!terug naar de vorige pagina
Interesse in een vrijblijvende kennismaking met RB-Media?
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions