Nieuws

Maak kennis met Emir, onze nieuwe marketing topper!

Jean-Paul - Operationeel directeur

Geschreven op 24 mei 2018

Het marketingteam van RB-Media heeft dit half jaar geluk. Ze mogen nog een tweede stagiair verwelkomen! Sinds 1 februari maakt Emir deel uit van team C, waar hij een onderzoek zal uitvoeren naar de huidige dienstverlening en een eventuele uitbreiding ervan. Meer weten over Emir of zijn stage? Lees dan verder.

Mijn naam is Emir Elezovic en ik maak sinds kort deel uit van team C(hampions) binnen RB-Media. Ik ben 24 jaar oud en zit in de eindfase van mijn studie Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool te Breda. Zelf beschik ik al over voorkennis als het gaat om ICT en na het volgen van een online marketing minor besloot ik me nog verder te verdiepen in een combinatie van deze twee.

Waarom een stage bij RB-Media?
Door mijn interesse in de online marketing wist ik vanaf het begin al dat ik aan de slag wilde bij een bedrijf dat zich hierin specialiseert en over voldoende ervaring beschikt. RB-Media voldeed aan al deze criteria waardoor ik besloot om te solliciteren. Ik werd al snel uitgenodigd voor een gesprek waarbij ik op redelijk informele wijze werd verwelkomd. Vanwege het jonge en gezellige karakter van het bedrijf ontstond er al gauw een klik. Sindsdien ga ik samen met Team C de leukste online marketing uitdagingen aan!

Wat ga ik doen bij RB-Media?
Het onderzoek dat ik ga houden zal betrekking hebben op het online marketing pakket dat RB-Media aanbiedt. Een website is namelijk niks zonder SEO. Ik wil met het onderzoek vast kunnen stellen hoe we de klanten het beste kunnen benaderen, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. De komende 6 maanden ga ik dus veel ervaring opdoen m.b.t. het online domein om zo klaargestoomd te worden voor het échte werk.

Stage lopen bij RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag