Nieuws

Het stageseizoen is weer begonnen!

Jean-Paul - Operationeel directeur

Geschreven op 30 september 2019

Ook dit jaar trappen we het stageseizoen weer af met een nieuwe lading aan leergierige stagiairs. Hieronder stellen we ze graag aan je voor en zal duidelijk worden wie ze zijn en welke werkzaamheden ze gaan oppakken.
Sertley

We trappen af met Sertley. Hij is 21 jaar en woont in Breda. Sertley volgt de opleiding Communicatie & Multimedia Design aan Avans Hogeschool te Breda, waar hij nu bezig is aan het 3e jaar. Tijdens zijn stageperiode zal hij deel uitmaken van het online marketing team.

Tijdens zijn stageperiode zal Sertley zich gaan richten op het onderzoeken van de veel gestelde vragen op het gebied van online marketing. Ook zal hij aan ons een advies uitbrengen hoe wij deze vragen in de toekomst kunnen beperken. “Op deze manier worden klanten zelfredzaam en zal het online marketing team ontzorgd worden.”

“Ik ken RB-Media, omdat ik erg dicht in de buurt woon en na mijn gesprekken met het online marketing team wist ik zeker dat het een goede fit zou zijn.”

Kenrich

Kenrich is de tweede aanwinst van het online marketing team. Kenrich is 20 jaar en woont in Tilburg. Hij volgt de opleiding ICT Media & Design aan Fontys Hogeschool te Tilburg, waar hij nu bezig is aan het 3e jaar.

“Het supportteam van RB-Media krijgt momenteel veel terugkerende vragen binnen over marketing en content. Deze vragen moeten worden doorgezet naar het online marketing team. Echter, neemt dit erg veel tijd in beslag waardoor de productiviteit omlaag gaat.” Kenrich gaat net zoals Sertley op zoek naar een oplossing om ervoor te zorgen dat er minder terugkerende vragen binnenkomen.

“Ik heb een periode samengewerkt met RB-Media. Hierdoor wist ik direct dat ik hier meer kennis op kan doen over online marketing en met name over SEO en branding. Daarnaast hangt er altijd een prettige sfeer binnen het bedrijf waardoor ik RB-Media als een ideale stage plek zag.”

Tom

Ook ons design team heeft een stagiair mogen verwelkomen: Tom. Tom is 21 jaar en komt uit Mierlo, een dorpje tussen Eindhoven en Helmond. Hij volgt de opleiding ICT Media & Design aan Fontys Hogeschool te Eindhoven, waar hij nu bezig is aan het 3e jaar.

Tijdens zijn stageperiode zal Tom zich, naast het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden binnen het team, ook ongeveer de helft van de tijd bezig gaan houden met het kijken naar de ontwikkelingen op het gebied van CRO (Conversion Rate Optimization). Deze kennis zal hij gaan delen met het team en gebruiken om een advies aan ze uit te brengen op dit vlak.

“RB-Media is het type bedrijf waar ik naar op zoek was. Een niet al te groot mediabureau met een gezellige informele sfeer. Dit is tevens het type bedrijf waar ik na mijn studie zou willen werken. Door hier stage te gaan lopen kom ik er dus achter of dit type bedrijf echt bij mij past en of het ook echt is wat ik me had voorgesteld.”

“Daarbij had ik het gevoel dat we op de studie wel een heleboel informatie kregen over development en UX, maar vrij weinig over marketing. Bij RB-Media krijg ik juist de mogelijkheid om een stageopdracht te doen die in deze richting zit.” “Kortom, van alle bedrijven waar ik uiteindelijk misschien wel stage had kunnen lopen had ik gewoon het beste gevoel bij RB-Media.”

Rick

Het development team mag ook twee stagiairs verwelkomen. Om te beginnen introduceren we Rick, 18 jaar oud en afkomstig uit Terheijden. Rick volgt de opleiding tot applicatie- en mediaontwikkelaar aan het Radius Collega te Breda, waar hij nu bezig is aan het 3e jaar. Vanuit school gaat Rick verslagen schrijven over drie zelf uitgekozen werkprocessen.

“De reden dat ik voor RB-Media heb gekozen is, omdat ik al een paar jaar graag werk aan websites. Op het momenten dat ik het portfolio van RB-Media op de website bekeek, wist ik meteen dat dit het bedrijf is, waar ik enorm graag stage wil lopen. Daarom heb ik na vorig jaar afgewezen te zijn het nogmaals geprobeerd.”

Robin

Daarnaast is ook de 21-jarige Robin aangeschoven bij team development. Robin woont in: Tilburg en volgt hier eveneens de opleiding ICT & Media aan Fontys Hogeschool. Als derdejaars student hoopt hij veel ervaring op te doen binnen RB-Media. “Daarnaast breng ik ook graag input voor nieuwe projecten. Ikzelf ga bijvoorbeeld een widget maken (op front-end gebied) die in de toekomst gebruikt gaat worden door RB-Media.”

“Ik heb voor RB-media gekozen, omdat er allereerst leuke collega’s werken. Ik hier de ruimte krijg om verschillende ervaringen op te doen. Daarnaast is dit de ideale omgeving om mijn werk te realiseren en daarnaast ook al mijn vragen kan stellen aan mijn collega's.”

Ook stage lopen bij RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie