Nieuws

Succesvol aan de slag met Social Media marketing!

Jean-Paul - Operationeel directeur

Geschreven op 14 mei 2014

RB-Media helpt u graag bij het opstellen en uitvoeren van een goed doordachte Social Media marketing strategie voor uw organisatie.
Social Media marketing

Onder Social Media marketing verstaan we bij RB-Media het opstellen van een goed uitvoerbare Social Media marketing strategie. Samen met u bekijken we welke Social Media kanalen het beste bij uw organisatie passen en hoe we elk kanaal het beste in kunnen zetten om de juiste doelgroep op de juiste manier te bereiken. Daarnaast helpen we u graag met het updaten, het monitoren en het optimaliseren van uw Social Media kanalen.

Met de inzet van Social Media marketing hoopt u dat meer mensen uw organisatie leren kennen en van de nieuwe ontwikkelingen binnen uw organisatie op de hoogte zijn. Naast het feit dat marketen van uw producten of diensten via Social Media uiterst effectief kan zijn, is het gebruik van deze kanalen daarnaast ook nog eens gratis.

Social Media marketing: Strategie en implementatie

Omdat elke klant uniek is kijkt RB-Media graag per klant welke Social Media marketing Strategie en welke Social Media kanalen het beste kunnen worden ingezet voor die specifieke organisatie. Niet elk Social Media kanaal is immers interessant voor elke organisatie.

Om te beginnen moeten we ons eerst afvragen wat de doelstellingen zijn van het inzetten van Social Media marketing voor uw organisatie. Wilt u Social Media marketing alleen inzetten om daarmee uw producten of diensten onder een groot publiek onder de aandacht te brengen? Of wilt u Social Media ook inzetten om bijvoorbeeld vragen en/of klachten af te handelen van uw klanten? Hoe dan ook, u zult voor elke doelstelling een strategie moeten bepalen om deze doelstelling ook daadwerkelijk te bereiken.

RB-Media kan voor u een Social Media strategie opzetten en implementeren, specifiek ingesteld op de wensen en doelstellingen van uw organisatie.

Social Media marketing: Beheren en monitoren

Het bijhouden van al uw Social Media accounts kost vaak meer moeite en tijd dan vooraf ingeschat. En deze tijd heeft u misschien niet. Daarnaast worstelen veel van onze klanten met vragen als:

  • Welke informatie plaats ik op Facebook en welke informatie is nou juist meer geschikt voor Twitter?
  • Welke toon van communicatie past het beste bij welk Social Media kanaal?
  • Op welk tijdstip kan ik het best berichten plaatsen op mijn Social Media kanalen?
  • Hoe vaak per kanaal kan ik het best een bericht plaatsen?


RB-Media zorgt er middels Social Media marketing graag voor dat uw Social Media kanalen up-to-date blijven door in goed overleg met u regelmatig strategische updates te plaatsen en de activiteit van de gebruikers op uw kanalen te monitoren.
Zet u Social Media marketing al in voor uw organisatie, maar heeft u geen tijd om uw Social Media kanalen goed te beheren? Of denkt u dat er meer uit Social Media marketing gehaald kan worden, maar weet u niet precies hoe? Ook dan bent u bij RB-Media aan het goede adres.

Meer informatie over Social Media marketing?

Wilt u meer informatie over Social Media marketing? Of wilt u direct aan de slag? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden op het gebied van Social Media marketing voor uw organisatie kunnen bekijken.

Vragen over Social media marketing?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie