Nieuws

Twee enthousiaste snuffelstagiaires bij RB-Media!

10 februari 2017

Twee enthousiaste snuffelstagiaires bij RB-Media!

Wat is een snuffelstage?
Tijdens een snuffelstage ben je niet gericht op het verkrijgen van beroepsbekwaamheden. Deze stage, meestal tijdens middelbare school periode, richt zich op het kennismaken met beroepsbezigheden zoals bijvoorbeeld op een verantwoorde manier een (nadere) keuze maken. Daarnaast kan deze stage helpen met het bepalen van studierichtingen/-profielen.

Wie zijn wij?
Onze snuffelstagiaires, Quintijn Bakker en Florian Burg uit Breda, zijn 14 jaar en zitten beiden in 3 MAVO op De Nassau. Op de werkvloer kunnen ze het erg goed vinden, in hun vrije tijd op de sportvelden is er echter enige rivaliteit. Allebei hockeyen ze erg fanatiek, maar bij een andere club. Ze komen elkaar dan ook elke competitie een paar keer tegen als tegenstanders. Gelukkig hebben ze hier bij RB-Media de krachten, het fanatisme en hun enthousiasme gebundeld, wat heeft gezorgd voor een succesvolle stage.

Onze ervaringen
“RB-Media is een zeer leuk bedrijf is met aardige mensen en een fijne werksfeer. Ik heb mijn stageperiode bij RB-Media als zeer prettig ervaren en ik heb het dan ook erg naar mijn zin gehad. In de afgelopen week heb ik aan mijn eigen website mogen werken, daardoor heb ik de basis van het vak geleerd, wat ik zeer interessant vond.”
— Florian

“Ik vind RB-Media een fijn bedrijf. Ze hebben heel veel ruimte en een goede ontspannen werksfeer. Pauzes kun je eigenlijk zelf indelen en praten kan ook gewoon prima zonder dat iemand zich eraan stoort. Als meeloop stagiair heb ik aan een methode gewerkt waarmee je stap voor stap je eigen website kunt bouwen. Dit wordt goed uitgelegd en je kan je website maken zoals je zelf wilt.”
— Quintijnterug naar de vorige pagina
Interesse in een vrijblijvende kennismaking met RB-Media?
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions