Nieuws

Ons Service team breidt uit!

27 februari 2018

Ons Service team breidt uit!

Het uitbouwen van Service behoort tot één van onze pijlers. Dankzij ons Service team kunnen wij jou als klant namelijk optimaal van dienst zijn! Binnen het Service team van RB-Media heeft Robert Egan al een tijdje het voortouw, maar gezien onze groei is uitbreiding gewenst. Daarom stellen wij via deze weg graag onze nieuwe medewerkster Inge Bakkers aan jullie voor! In onderstaand stukje zal ze zichzelf kort introduceren.


Mijn naam is Inge Bakkers, 37 jaar oud en wonend in Rijen. Sinds vorige week dinsdag ben ik officieel werkzaam bij RB-Media als administratief medewerkster, erg leuk! Voordat ik bij RB-Media aan de slag ben gegaan, hield ik me bij EuroPromoTextiel bezig met office management & sales. Deze ervaring kan ik goed gebruiken, want met de groei van RB-Media groeit haar Service afdeling mee. 

Voor elke vraag – technisch gerelateerd, online marketing gerelateerd, etc. – ben ik voortaan samen met Robert jullie 1e aanspreekpunt en daarvoor telefonisch en per e-mail bereikbaar. Wanneer je contact opneemt, inventariseer ik eerst waarmee we je kunnen helpen en zorg ik er daarna voor dat het door de juiste collega inhoudelijk in behandeling wordt genomen. Een erg belangrijk onderdeel van mijn functie is het behouden van de helikopter-view, waardoor inzichtelijk blijft in hoeverre de service vragen zijn afgehandeld. Dankzij die helikopter-view kan ik ervoor zorgen dat wij je optimaal op de hoogte stellen van alle (belangrijke) ontwikkelingen.

Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging en we spreken elkaar vast snel! Ik ben telefonisch bereikbaar op 076 7851526. Mailen kan naar support@rb-media.nl. Ik help je graag verder met al je vragen!‚Äč



terug naar de vorige pagina
Interesse in een vrijblijvende kennismaking met RB-Media?
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions