Nieuws

Service afdeling binnen RB-Media!

Robert - Project- & Kwaliteitscoördinator

Geschreven op 1 december 2017

Om de goede gebruikerservaring in Iris en snel klantencontact te blijven waarborgen, staat vanaf heden een servicemedewerker voor je klaar die te bereiken is op ons vertrouwde telefoonnummer. Zijn naam is Robert Egan en hij zal, onder andere, je vragen met betrekking tot Iris en Echo beantwoorden. Ook bij een wijziging in de website, of het nu gaat om ontwerp of techniek, is hij voortaan het eerste aanspreekpunt. Graag stelt hij zich aan je voor.

Mijn naam is Robert Egan, ik ben 31 jaar en geboren en getogen in Breda. De afgelopen maand heb ik onderzoek gedaan naar de werkwijze binnen RB-Media op het gebied van service en support. Aan de hand daarvan is het supportproces heringericht. Deze nieuwe werkwijze zorgt er onder meer voor dat ik bijdraag aan een betere gebruikerservaring.

Hieronder valt bijvoorbeeld een verbetering in de support ticket afhandeling via support@rb-media.nl. Voortaan zal ik het proces intern monitoren en jou als klant op de hoogte houden van de voortgang. In een later stadium zal ik de programmeurs ondersteunen bij de usability testen van nieuwe websites en webshops.

Dan even persoonlijk! Ik ben erg geïnteresseerd in voetbal, fitness, films, series en games. Na een studie Integrale Veiligheid en uiteenlopende banen in bijvoorbeeld de recruitmentbranche, ben ik een opleiding Webontwikkeling en Software Testing gaan volgen. Zodoende ben ik beland bij RB-Media in de rol van service- en kwaliteitsmedewerker. Ben je benieuwd naar mijn rol, schroom dan niet om contact met me op te nemen.

Nog even in het kort. Robert is vanaf heden telefonisch te bereiken op 076 7851526. Ook kun je hem mailen via support@rb-media.nl. Hij helpt je graag verder met al je (technische) vragen!

Vragen rondom servive & support?

Ik sta voor je klaar! Robert

Project- & Kwaliteitscoördinator

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie