Nieuws

Robert is klaar om online te scoren!

01 maart 2018

Robert is klaar om online te scoren!

Al sinds eind december maakt Robert van Achterberg deel uit van Team C. Graag stelt hij zich via dit bericht aan jullie voor.


Wie ben ik?
Mijn naam is Robert van Achterberg. Ik ben 24 jaar oud en ik woon in Breda. Op dit moment zit ik in het eerste leerjaar van AD Marketing, een nieuw gestart traject op de Avans academie in ’s-Hertogenbosch. Ik hou me hier voornamelijk bezig met online marketing en het schrijven van marketingplannen.

Waarom juist RB-Media?
Het was voor mij een erg lange zoektocht naar het juiste stagebedrijf, dit omdat ik een stage zocht voor 2 dagen in de week. De meeste bedrijven zijn op zoek naar een fulltimer, hierop waren vele afwijzingen dan ook gebaseerd. Via via ben ik uiteindelijk bij RB-Media terecht gekomen. Na mijn sollicitatie volgde een zeer snelle reactie, iets wat me een goed gevoel gaf. Dat goede gevoel bleek niet voor niks. Bij RB-Media waren ze enthousiast en bereid om me voor het komende half jaar een kijkje achter de schermen te geven. Na het opleveren en goedkeuring van een opdracht heeft RB-Media me dan ook voor een half jaar toegevoegd aan het marketingteam.

Wat ga ik doen?
Bij RB-Media ga ik me vooral bezig houden met SEO (zoekmachine optimalisatie). Hiermee bedoel ik voornamelijk het creëren van content en het optimaliseren er van. Tevens behoort het schrijven van voortgangsrapportages ook tot mijn werkzaamheden. Het komende half jaar zal ik zo veel mogelijk meedraaien met de online marketing afdeling. Ik ben er van overtuigd dat ik mijn kennis kan uitbreiden en dat ik veel nieuwe aspecten van online marketing ga ontdekken gedurende mijn stageperiode.terug naar de vorige pagina
Interesse in een vrijblijvende kennismaking met RB-Media?
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions