Nieuws

NAC Breda fansite B-side Rats vernieuwd!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 26 september 2013

Op de startpagina van de aanhang van NAC Breda prijkt al jaren de website bsiderats.nl. De groep vrijwilligers achter deze website verzamelt fanatiek het laatste NAC-nieuws, waardoor ze reeds verschillende 'scoops' op hun naam hebben staan. Mede hierdoor mag de site tussen de 6.000 en 11.000 bezoekers per dag verwelkomen, met pieken tot ver in de 20.000!

RB-Media heeft voor BsideRats.nl, volledig op sponsorbasis, een nieuwe website ontwikkeld in het open source systeem WordPress. Met name de layout heeft een flinke metamorfose ondergaan. Bij B-side Rats draait alles om het nieuws. Dat zie je terug op de homepagina, waar eigenlijk alleen maar nieuws op staat. De bezoeker vindt dus direct de informatie waar hij naar op zoek is.

Daarnaast is de website volledig responsive. Hierdoor is de layout optimaal voor zowel een desktop computer, als een tablet of smartphone. Een belangrijke functionaliteit voor een website die door minstens de helft van de bezoekers via een tablet of smartphone wordt benaderd!

Bekijk het resultaat op: www.bsiderats.nl

Vragen over website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie