Nieuws

Referentie John Dekkers - Tuinmeesters.com

24 januari 2017

Referentie John Dekkers - Tuinmeesters.com

RB-Media ontwikkelde de volledige maatwerk website voor Tuinmeesters uit Oud Gastel. Bij Tuinmeesters hebben ze oog voor de kleinste details en onderscheiden ze zich door hun vakmanschap. Dit betekende dat de website ook een onderscheidend karakter moest krijgen waarbij fotografie van de mooiste tuinen centraal is komen te staan.

We ontvingen van John Dekkers van Tuinmeesters een positieve referentie over de samenwerking met RB-Media. John: "In het voorbereidende traject is er goed geluisterd naar onze wensen. Ook de uitvoering is als zeer prettig ervaren. Kritische noten waren geen probleem en hebben geleid tot een mooi resultaat. De nieuwe website is een keurig visiteplaatje voor ons bedrijf geworden en bovendien zijn we beter vindbaar op internet."

"Na een tijdje ‘speuren’ naar het juiste bedrijf, om je kritische wensen vorm te geven, sprong RB-Media eruit. Een bedrijf waar niet alle websites dezelfde uitstraling hebben maar uniek zijn voor elke opdrachtgever. Immers elk bedrijf is uniek! Een vrijblijvend en enthousiast gesprek bevestigden mijn vermoedens en deed me besluiten te kiezen voor RB-Media."

Klik HIER voor de volledige referentie!

Referentie website ontwikkeling Tuinmeesters Oud Gastelterug naar de vorige pagina
Interesse in een vrijblijvende kennismaking met RB-Media?
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions