Nieuws

Referentie Leendert Louter - Allinco VCS

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 23 januari 2017

RB-Media ontwikkelde voor Allinco VCS de volledige maatwerk website. Omdat we ook de vorige website voor deze klant al hadden ontwikkeld konden we in een voortraject goed in kaart brengen waar de behoeften van zowel de klant als de website bezoekers lagen.

Op basis van een aantal goede gesprekken met het team van Allinco VCS en de ervaringen vanuit het verleden is een fraaie nieuwe website ontwikkeld.

We ontvingen van Leendert Louter van Allinco VCS een positieve referentie over de samenwerking met RB-Media. Leendert: "Wij zijn erg blij met onze nieuwe website. Het enthousiasme, de creativiteit en de behulpzaamheid van RB-Media heeft ons geholpen er echt een functionele website voor ons bedrijf van te maken."

"Het is prettig zaken doen met Rudy en Teun, ondernemers met passie voor hun vak, voor hun product en voor hun mensen. Een website bouwen is één, maar een oplossing bieden in SEO advies, online marketing- en social media strategie is andere koek. De koek van RB-Media ziet er leuk uit, smaakt goed, en geeft de juiste energie!"

Klik HIER voor de volledige referentie!

Vragen over website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie