Nieuws

RB-Media ook komend seizoen online partner NAC Breda

Geschreven op 27 juli 2021

RB-Media is ook het komende seizoen 2021/2022 de online partner van NAC Breda. Onlangs werd op het kantoor van RB-Media het contract voor komend seizoen ondertekend. De bijbehorende foto werd uiteraard gemaakt bij het oude scorebord van NAC, dat door RB werd opgeknapt en een mooi plaatsje in de voortuin kreeg.

RB-Media is al sinds 2012 verbonden aan NAC Breda, onder andere als dé online partner en natuurlijk als sponsor van de Parel van het Zuiden. Sinds die tijd ondersteunt RB-Media de club vanuit de diensten die het bedrijf biedt: website ontwikkeling, webshop ontwikkeling en online marketing. Zo ontwikkelde RB-Media het digitale thuis van de club en werden er diverse campagnewebsites gecreëerd ter ondersteuning van de seizoenkaartverkoop.

Namens NAC Breda kwam accountmanager Edo Israel langs om het contract te bekrachtigen. Hij had bovendien een fraaie geschenk meegenomen: Rudy, Jean-Paul en Eric kregen een kopie van het boek 'Dagboek van de kampioen' dat onlangs werd uitgebracht bij Trichis Media over het kampioensjaar van NAC in 1921.

Uiteraard wensen wij NAC heel veel succes komend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie! Hup NAC! 

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie