Nieuws

Nieuwe gezichten binnen RB-Media!

Jean-Paul - Operationeel directeur

Geschreven op 31 augustus 2017

Het nieuwe schooljaar is begonnen en opnieuw mogen we binnen RB-Media maar liefst 3 stagiaires verwelkomen. Deze maandag begonnen Jeffrey, Wouter en Billy aan hun stage. Billy zal deel uitmaken van Team A, Jeffrey van Team D en Wouter zal een onafhankelijk onderzoek uitvoeren. Wij stellen ze graag aan u voor.
Wouter

Als eerst stellen we Wouter voor, hij is 23 jaar en woont in Breda. Momenteel zit hij in het derde jaar van zijn opleiding Business IT & Management aan de Avans Hogeschool. Binnen het vakgebied ligt zijn interesse vooral in procesinnovatie en verandermanagement.

Wouter heeft al eerder kennis gemaakt met RB-Media vanwege een studieproject. Nadat dat een succes was en er binnen RB-Media veel ruimte bleek voor begeleiding, heeft Wouter besloten om te solliciteren. Hij hoopt leerzame praktijkervaring op doen in een jong, enthousiast team om zich verder te kunnen ontwikkelen binnen zijn vakgebied.

“Mijn onderzoek zal ervoor zorgen dat zowel de directie als de projectteams straks in 1 blik zien wat de huidige stand van zaken is binnen het bedrijf”, aldus Wouter.

Jeffrey

Naast Wouter, zal het team van RB-Media versterkt worden door de 21-jarige Jeffrey, 3e jaars student Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens zijn studie richt hij zich vooral op het onderdeel Interaction Design. Nadat hij meerdere sollicitatie gesprekken gevoerd had, kreeg hij bij RB-Media het beste gevoel.

“Tijdens een vloeiend gesprek kreeg ik veel opdrachten en ontwikkelingen te horen die mij aanspraken en waar ik graag betrokken in wilde zijn. Dit samen met de soepele aansluiting met het design team zorgde ervoor dat ik graag bij RB-Media stage wilde lopen.”

Jeffrey zal zich de komende periode vooral bezig houden met het maken van functionele gebruiksvriendelijke ontwerpen/wireframes. Een onderdeel, binnen de designwereld, dat steeds belangrijker wordt om kwalitatief hoogstaande producten af te kunnen leveren. Kortom een enthousiast extra paar handen voor Team D!

Billy

Ook Billy is het komende halfjaar te vinden bij RB-Media. Hij is 20 jaar en zit in het 3e jaar van de opleiding Informatica op het Avans te Breda. Tijdens deze studie houdt hij zich vooral bezig met applicatieontwikkeling. Daarnaast vindt hij het ook heel leuk om bezig te zijn met IT-security.

“RB-Media is een bedrijf waar het personeel met plezier werkt, het bedrijf straalt warmte uit, ook tijdens mijn kennismaking werd ik vriendelijk ontvangen. Daarom weet ik zeker dat ik een leerzame, maar ook leuke tijd tegemoet ga!”

Vanwege zijn interesse voor het vak, volgt Billy ons bedrijf al een paar jaar. Omdat wij met een eigen CMS (Content Management Systeem) werken, zag hij in ons bedrijf een kans om zichzelf op dat gebied te ontwikkelen. Tijdens zijn stage zal hij zich eerst gaan verdiepen in ons CMS, waarna hij het zal proberen te verbeteren middels nieuwe plugins en functionaliteiten.

Stage lopen bij RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag