RB-Media faciliteert CoderDojo Breda; programmeren voor kids!

Nieuws
Teun

Geschreven op 7 maart 2018

Ons kantoor was vandaag het decor van CoderDojo Breda, een maatschappelijk initiatief om kinderen de kneepjes van het programmeervak te leren. Wat was het gaaf om ze aan de slag te zien gaan! Dat belooft wat voor de toekomst.

RB-Media is de initiatiefnemer van CoderDojo Breda. Samen met Lead2Deal netwerk & events en de beschikbare locaties zorgen we telkens voor een succesvolle Dojo, waarin we onze kennis over het programmeervak overdragen aan de toekomst! 

CoderDojo Breda heeft als ambitie kinderen in Breda te leren programmeren, zo zijn ze beter voorbereid op hun toekomst. Tijdens een Dojo krijgen kinderen tussen de 5 en 17 jaar de mogelijkheid tot een gratis computercursus programmeren onder begeleiding van experts. Naast het leren programmeren, ontmoeten deelnemers ook anderen like-minded mensen. CoderDojo maakt development en leren programmeren dankzij die combinatie een leuke, sociale en kick ass ervaring!

In Breda werken we samen met de volgende locaties:

  • Bibliotheek Breda
  • Popcorner
  • Bibliotheek Zuid-Oost Breda
  • Incubator 
  • CM Payments 
  • AXI
Iets voor jou?

Bezoek voor meer informatie, aanmeldingen en vragen over CoderDojo Breda gerust de Facebookpagina. Wil je je alvast aanmelden voor de komende Dojo op 4 april? Dat kan al! Bekijk hiervoor ons Facebookevent.

Ik sta voor je klaar! Teun

Technisch directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
RB-Media | Twee nieuwe gezichten op de marketingafdeling
Nieuws Twee nieuwe gezichten op de marketingafdeling!
Nieuw! De slimme future proof privacy oplossing van RB-Media!
Nieuws Ontdek onze slimme cookiemelding, cookieverklaring en privacyverklaring!