Nieuws

RB-Media faciliteert CoderDojo Breda; programmeren voor kids!

Geschreven op 7 maart 2018

Ons kantoor was vandaag het decor van CoderDojo Breda, een maatschappelijk initiatief om kinderen de kneepjes van het programmeervak te leren. Wat was het gaaf om ze aan de slag te zien gaan! Dat belooft wat voor de toekomst.

RB-Media is de initiatiefnemer van CoderDojo Breda. Samen met Lead2Deal netwerk & events en de beschikbare locaties zorgen we telkens voor een succesvolle Dojo, waarin we onze kennis over het programmeervak overdragen aan de toekomst! 

CoderDojo Breda heeft als ambitie kinderen in Breda te leren programmeren, zo zijn ze beter voorbereid op hun toekomst. Tijdens een Dojo krijgen kinderen tussen de 5 en 17 jaar de mogelijkheid tot een gratis computercursus programmeren onder begeleiding van experts. Naast het leren programmeren, ontmoeten deelnemers ook anderen like-minded mensen. CoderDojo maakt development en leren programmeren dankzij die combinatie een leuke, sociale en kick ass ervaring!

In Breda werken we samen met de volgende locaties:

  • Bibliotheek Breda
  • Popcorner
  • Bibliotheek Zuid-Oost Breda
  • Incubator 
  • CM Payments 
  • AXI
Iets voor jou?

Bezoek voor meer informatie, aanmeldingen en vragen over CoderDojo Breda gerust de Facebookpagina. Wil je je alvast aanmelden voor de komende Dojo op 4 april? Dat kan al! Bekijk hiervoor ons Facebookevent.

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie