Nieuws

Pokébowls voor de lunch van Kahuna!

Margo - Office & Support

Geschreven op 9 december 2020

Wij hadden vandaag wel een erg lekkere lunch: verse poké bowls van Kahuna! Geheel in stijl kwamen zij de bestelling bij ons op kantoor brengen in de Haagse Beemden.
Een speciale lunch

Wanneer we iets te vieren hebben bij RB-Media, lunchen we weleens wat uitgebreider dan normaal. Nu hebben we de agelopen periode meerdere momenten gehad dat we iets wilden vieren, maar een grootse lunch met een paar man op kantoor i.v.m. de coronamaatregelen is ook niet alles.

Ondanks de berperkingen hebben we deze week toch besloten om iets lekkers te bestellen! Het marketing team had een zeer goede en productieve week en mocht daarom kiezen. 

Poké bowls van Kahuna

De keuze viel al snel op poké bowls. Toen wij Kahuna uit Breda benaderden met ons verhaal, waren zij zo enthousiast dat ze onze bestelling zelfs wilden sponsoren! Geheel in stijl kwamen ze de lunch brengen: poké bowls met verschillende soorten vis, maar ook een kip en vegetarische variant. Ideaal dat ze de bestelling konden bezorgen, zo hoefde bij ons niemand de deur uit en konden we met een gevulde maag weer snel aan het werk.

En de poké bowls zelf? Die waren heerlijk! Absoluut een aanrader. Wij zijn in ieder geval van plan om vaker een goede lunch bij Kahuna te bestellen! 

Ik sta voor je klaar! Margo

Office & Support

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie