Nieuws

Pixiodispenser; automatische desinfecteerspray én mobiele display!

Geschreven op 13 mei 2020

RB-Media is dealer van Pixio, de specialist in het maken van creatieve, innovatieve en unieke producten op het gebied van communicatie. In deze tijd van COVID-19 komt Pixio met een innovatie toepassing voor jou op locatie; de Pixiodispenser.
De Pixiodispenser

De Pixiodispenser is een mobiel display met de combinatie tussen een groot interactief touchscreen scherm en een geïntegreerd automatisch desinfectiesysteem. Hiermee kun je medewerkers, klanten en bezoekers informeren over de hygiëneregels die je hanteert in het kader van COVID-19. Het systeem is gemakkelijk aan te sturen via een smartphone of tablet en volledig op afstand te bedienen. Het desinfecteren is geheel contactloos, automatisch en gemakkelijk bij te vullen.

Perfect voor iedere locatie

De pixiodispenser is in verschillende situaties te gebruiken. Zo maken inmiddels winkels, kantoren, maar ook showrooms gebruik van de dispenser. Plaats hem simpelweg op een centrale plaats waar medewerkers of bezoekers niet om het apparaat heen kunnen. Zo is iedereen zich bewust van de hygiënemaatregelen en kunnen klanten hun aandacht onbezorgd richten op waar het om gaat: jouw producten of diensten. 

Drie varianten

De Pixiodispenser is in drie varianten te verkrijgen. Daarnaast is het mogelijk om jouw eigen logo erop te plaatsen! Bekijk hieronder de mogelijkheden en prijzen. 

Type Formaat (cm)  Schermformaat (cm)  Prijs
Basic  160 x 25,5 x 29 13,7 x 21,7  € 799,-
Luxe 168,5 x 32 x 18 19,5 x 34,5 €1099,-
Luxe extra 168,5 x 32 x 18 26,8 x 47,7 €1199,-
Geïnteresseerd?

Bekijk onderstaande video voor meer informatie over de pixiodispenser en het gebruik ervan. Wanneer je meer wilt weten, helpt Eric je graag! Hij zorgt er namens RB-Media voor dat je binnen 2 weken de Pixiodispenser in huis hebt.

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie