Nieuws

RB-Media is partner van Helptopay!

Geschreven op 6 mei 2020

Sinds kort is RB-Media partner geworden van Helptopay. Het bedrijf speelt in op de actualiteit door ondernemers te helpen online bestellingen gemakkelijk te verwerken. En daarbij helpen wij uiteraard ook graag. Bekijk onderstaande video voor meer informatie over het initiatief of neem direct contact op met Eric!
Helptopay

Met Helptopay kan elke ondernemer in 10 minuten gratis een bestelformulier maken en delen op zijn website, social media of WhatsApp. Hierdoor komen de bestellingen overzichtelijk in een Excel sheet binnen en kunnen de betalingen automatisch verwerkt worden. Geen uren bestellingen checken of hannesen met Tikkies en betaalverzoeken: Helptopay maakt het super makkelijk! 

Voordelig en vrijblijvend

Helptopay rekent geen opstartkosten of maandelijkse fees en werkt niet met vaste abonnementen. In plaats daarvan kun je gemakkelijk een gratis account aanmaken en betaal je alleen als er bestellingen binnen komen. Je betaalt slechts 68 cent per transactie, waarvan 39 cent voor Helptopay. 

Voor wie is Helptopay?

Verschillende branches kunnen gebruik maken van de service. Zo maken inmiddels kappers, restaurants, winkeliers en foodtrucks gebruik van Helptopay. 

Ken jij of ben jij iemand die hulp nodig heeft bij het verwerken van online bestellingen? Bekijk de mogelijkheden op www.helptopay.nl of bekijk onderstaande video over het initiatief! 

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag