Nieuws

Robert is klaar om online te scoren!

Jean-Paul - Operationeel directeur

Geschreven op 27 februari 2018

Maak kennis met de nieuwe toppers van RB-Media! Hou onze Social Media in de gaten, want hier stellen onze stagiaires zich 1 voor 1 aan je voor. We beginnen met Robert van Achterberg: versterking op de marketing afdeling.

Al sinds eind december maakt Robert van Achterberg deel uit van Team C. Graag stelt hij zich via dit bericht aan jullie voor.

Wie ben ik?

Mijn naam is Robert van Achterberg. Ik ben 24 jaar oud en ik woon in Breda. Op dit moment zit ik in het eerste leerjaar van AD Marketing, een nieuw gestart traject op de Avans academie in ’s-Hertogenbosch. Ik hou me hier voornamelijk bezig met online marketing en het schrijven van marketingplannen.

Waarom juist RB-Media?

Het was voor mij een erg lange zoektocht naar het juiste stagebedrijf, dit omdat ik een stage zocht voor 2 dagen in de week. De meeste bedrijven zijn op zoek naar een fulltimer, hierop waren vele afwijzingen dan ook gebaseerd. Via via ben ik uiteindelijk bij RB-Media terecht gekomen. Na mijn sollicitatie volgde een zeer snelle reactie, iets wat me een goed gevoel gaf. Dat goede gevoel bleek niet voor niks. Bij RB-Media waren ze enthousiast en bereid om me voor het komende half jaar een kijkje achter de schermen te geven. Na het opleveren en goedkeuring van een opdracht heeft RB-Media me dan ook voor een half jaar toegevoegd aan het marketingteam.

Wat ga ik doen?

Bij RB-Media ga ik me vooral bezig houden met SEO (zoekmachine optimalisatie). Hiermee bedoel ik voornamelijk het creëren van content en het optimaliseren er van. Tevens behoort het schrijven van voortgangsrapportages ook tot mijn werkzaamheden. Het komende half jaar zal ik zo veel mogelijk meedraaien met de online marketing afdeling. Ik ben er van overtuigd dat ik mijn kennis kan uitbreiden en dat ik veel nieuwe aspecten van online marketing ga ontdekken gedurende mijn stageperiode.

Wil je ook stage lopen bij RB-Media?

We zijn regelmatig op zoek naar zelfstandige en gemotiveerde studenten die hun stage- of afstudeeropdracht bij RB-Media willen uitvoeren en op die manier een bijdrage willen leveren aan ons team. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of bekijk alvast de openstaande stage vacatures!

Nieuwsgierig naar ervaringen van andere stagiaires? Lees de stagereflecties van anderen die je voor gingen.  

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag