Nieuws

Online marketeers van RB-Media volgen training bij Google!

Jean-Paul - Operationeel directeur

Geschreven op 20 september 2016

“Leren is tegen de stroom in roeien; wie niet leert, drijft af.” Dat klinkt heel poëtisch, maar het is wel waar!

Dit geldt ook voor ons online marketeers. De (technische) ontwikkelingen op het gebied van online marketing gaan razend snel, dus hou je je kennis niet up-to-date dan drijf je af. Hoe blijven we bij RB-Media up-to-date? Onder andere door cursussen en trainingen te volgen en beurzen te bezoeken.

Waar gingen onze online marketeers ditmaal heen…? Zoals de foto als prijs geeft.. naar het mooie Amsterdam om bij Google een dagje Google Adwords (adverteren via Google) training te volgen. Onderwerpen als Google shopping, Google Adwords API, advertentie-extenties, expended tekst ads en zoekwoordstrategieën kwamen aan bod. Na een leuke leerzame middag volgde een 2-uur durend examen om de beoefende stof te testen. Trots kunnen wij zeggen dat wij ook deze keer weer ons Google examen hebben gehaald!

Elk kwartaal zijn alle online marketeers van RB-Media te vinden bij het Google hoofdkantoor in Amsterdam voor het volgen van trainingen, updates en seminars over de nieuwste ontwikkelingen. Zo bouwen wij de kennis op die we nodig hebben om de beste resultaten voor onze klanten te kunnen leveren.

Is uw AdWords campagne ook toe aan een update? Wij kijken graag naar de mogelijkheden om uw AdWords campagne weer helemaal up-to-date te krijgen. Neem contact met ons op en kom een langs bij ons op kantoor.

Vragen over online marketing?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag