Project

Nieuwe website voor Verkeersschool de Ridder uit Den-Haag!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 14 juli 2016

Verkeersschool de Ridder is een jonge en dynamische rijschool. Een begrip in Den Haag en omgeving en al vanaf 2011 klant bij RB-Media. We zijn er trots op dat we in 2016 ook deze derde website voor Verkeersschool de Ridder mochten ontwikkelen.
Wat deed RB-Media?

In 2011 werd de eerste website voor deze klant door ons ontwikkeld. In 2013 werd de tweede website ontwikkeld en nu in 2016 is ook de derde door RB-Media ontwikkelde website voor Verkeersschool de Ridder uit Den Haag live.

Sinds 2011 ondersteunen we deze klant ook op het gebied van online marketing. Dit heeft geresulteerd in top posities binnen Google op de belangrijke zoekwoorden in Den Haag en omgeving. Het gevolg daarvan zijn websites met hoge conversie en veel leads. Bijna dagelijks komen nieuwe aanvragen en inschrijvingen via de website binnen.

Begin 2016 werd besloten de website opnieuw te vernieuwen. Dit keer met de doelstelling om de belangrijkste diensten en producten van Verkeersschool de Ridder nog prominenter in beeld te brengen en daarmee de gebruiksvriendelijkheid van de website en de conversie nog verder te verhogen. We zijn hiervoor gaan werken volgens het "toptaken website principe". Dit wil zeggen dat de klantvraag centraal staat en dat de diensten waar het meeste vraag naar is meer opvallen dan diensten die minder worden afgenomen.

Uiteraard stond ook bij deze derde website conversie centraal. Met behulp van onder andere heatmaps en analytische software meten we sinds de livegang hoe gebruikers deze nieuwe website ervaren. Op basis van al deze metingen wordt de website door onze programmeurs en online marketeers steeds verder geoptimaliseerd. De eerste resultaten zijn veelbelovend!

Vragen over website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie