Nieuws

Nieuwe website voor kunstrijtalent Anne Lurling

Jean-Paul - Operationeel directeur

Geschreven op 12 mei 2020

De afgelopen jaren heeft RB-Media al veel websites ontworpen voor topsporters en -clubs. Onder andere voor wielrenners Tom Dumoulin, Bart Brentjes en Marianne Vos en voetbalclub NAC Breda ontwierp RB-Media het nieuwe digitale thuis om hen te voorzien in de belangrijkste behoeften. Een van onze belangrijkste kenmerken is echter dat we naar de toekomst kijken. Dat geldt voor de producten en diensten die we aan onze klanten leveren, maar ook voor onze klanten zelf! Daarom zijn we er trots op dat we de nieuwe website van het jonge kunstrijtalent Anne Lurling mochten ontwerpen en produceren. De website is vandaag, 12 mei, live gegaan.

Bekijk hier de nieuwe website van Anne Lurling!

Anne Lurling is een van de beste kunstrijdster in haar leeftijdscategorie in Nederland. Ze neemt al regelmatig deel aan nationale en internationale toernooien en heeft zichzelf als doel gesteld om mee te doen aan de jeugd Olympische Speler (EYOF) in 2023 en te plaatsen voor het Europees- en Wereld Kampioenschap. Daar is Anne momenteel hard voor aan het trainen, want gemiddeld staat ze 30 uur per week op het ijs in haar geboorteplaats Den Bosch. Daar blijft het echter niet bij, want ook thuis wordt er hard gewerkt aan de conditie, techniek en core.

RB-Media is een van de trotse partner van Anne Lurling, in haar tocht om de wereldtop te bestormen. Jean-Paul Kuijpers van RB-Media: “Wij kennen Anne als een ontzettend gedreven en getalenteerde jonge sporter, die precies weet wat ze wil. Als bedrijf vinden we het belangrijk om talenten als Anne te ondersteunen waar we kunnen, zodat zij zich volledig kan focussen op haar sport. We zijn daarom ook blij dat we haar in dit geval kunnen helpen met een nieuwe website. Via deze site kan ze haar volgers en geïnteresseerden op de hoogte houden van haar dagelijkse leven en prestaties. Bovendien kunnen wij haar op deze manier helpen op zoek te gaan naar nieuwe partners die haar willen helpen om haar droom te verwezenlijken. Als RB-Media zijn wij al trotse partner van Anne en we hopen dat meer bedrijven zich aan haar verbinden, zodat we haar kunnen helpen op haar pad richting de wereldtop.”

Tot slot willen we Anne van harte feliciteren met haar verjaardag! Vandaag, op 12 mei, viert zij namelijk haar 13de verjaardag. We hopen dat je blij bent met de nieuwe website en dat we nog vele jaren jouw partner mogen zijn.

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie