Nieuws

RB-Media nieuwe sponsor van voetbalclub RBC Roosendaal

Geschreven op 28 maart 2021

RB-Media mag zich sinds kort trotse sponsor van voetbalclub RBC uit Roosendaal noemen. Na een vliegende start in de samenwerking met AddMark uit Goes, die sinds een paar weken in volle gang is, smaakte dat naar meer. Omdat bedrijven in de regio Roosendaal en Bergen Op Zoom RB-Media steeds beter weten te vinden, is het toetreden tot de businessclub van RBC Roosendaal een logisch vervolg. RB-Media kijkt uit naar een mooie samenwerking!
RBC Netwerk

Begin 2015 heeft een groep oud RBC'ers besloten om zich in te zetten voor hun voetbalclub. Hieruit werd RBC netwerk gevormd. RBC netwerk heeft als doel het verbinden van bedrijven en organisaties. Door het organiseren van bijeenkomsten in een informele sfeer creëren ze een platform waar deelnemers zowel zakelijk als maatschappelijk een meerwaarde zullen ervaren.

Link met Addmark

Sinds de nieuwe samenwerking met Addmark in Goes, weten steeds meer mensen in de regio Bergen op Zoom en Roosendaal RB-Media goed te vinden. RBC netwerk is daarom het perfecte platform voor RB-Media om het nieuwe netwerk in deze regio's te ontdekken. RB-Media verwacht dat de sponsorship een extra boost levert aan de samenwerking met Addmark.

Logische keuze

"RB-Media is niet onbekend met sponsoring in de voetbalwereld en we weten wat een krachtige businessclub voor je bedrijf kan betekenen", vertelt Eric Matijsen namens RB-Media. "Met een groeiend klantenbestand in de regio Roosendaal, het enthousiasme van Hans van der Ende en zijn medebestuursleden en het feit dat ik ook een verleden heb als commercieel medewerker bij RBC, was de keuze om onderdeel te worden van het netwerk snel gemaakt."

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie